Officiell trumpetlärare

Jag har den stora glädjen att meddela att teamet runt mig och mitt musikprojekt utökas med Bo Nilsson, en av världens främsta och mest efterfrågade trumpetlärare. Jag har filmat Bo vid flera tillfällen under det senaste året och när han i våras erbjöd sig att vara delaktig i mitt projekt kunde jag ju inte tacka nej. Nu har jag både en trumpetcoach (Janne Bohman) och en trumpetlärare (Bo Nilsson) och det som nu saknas i det pedagogiska teamet runt min satsning är en personlig coach som kan hjälpa mig med självkänslan och att utveckla metoder att bibehålla lugnet vid alla typer av framträdanden.

Lektion-001-525

Bo Nilsson är 74 år och arbetar som trumpetlärare på Musikhögskolan i Malmö. Bo var trumpetare i Malmö Symfoniorkester under 30 år och är kanske mest känd för att han var världstrumpetaren Håkan Hardenbergers första trumpetlärare. En rad av världens bästa trumpetare har studerat för honom, bl a Ole Edvard Antonsen, Norge, och Michael Brydenfelt, Danmark. Bo studerade själv trumpet för Pierre Thibaud, principaltrumpetare vid Parisoperan, och för Edward H. Tarr, principaltrumpetare vid Chicago Symphony Orchestra.

Så här skriver Bo om mig och projektet Konsert 2032:

”Jag tycker det är fantastiskt att man bestämmer sig för att satsa på ett projekt så långt in i framtiden. Det är precis så jag själv tänkt i livet. Man vet ju inte vad som händer, men just positiviteten är det viktigaste. Jag kan inte garantera att jag kan vara med på konserten 2032, men skall arbeta för det.”

Bo Nilsson

Lämna en kommentar