Projektet avslutas

Med anledning av mina hälsorelaterade problem har jag efter ett halvårs moget övervägande bestämt mig för att lägga ner projektet Konsert 2032 och samtidigt sluta spela kornett. Droppen som fick bägaren att rinna över var nog min trumpetlärare och vän Bo Nilssons död för snart ett år sedan.

Jag fortsätter nu min anställning som manusutvecklare på organisationen Kidox där mitt huvudsakliga uppdrag sedan ett drygt år är att skriva en science fiction-trilogi och ett filmmanus i tre delar. Fritiden kommer jag att spendera på mountainbiken, i gymmet och i skidbacken. Den bästa medicinen hittills. Och självklart tillsammans med min älskade filur som snart fyller åtta år.

Även om jag har slutat att filma så kommer jag även fortsättningsvis vara redaktör för Svenska Brassbandförbundets hemsida och kanske klippa ett och annat reportage i framtiden.

Jag vill tacka alla som har följt mig under åren och samtidigt uttrycka min stora glädje över alla uppmuntrande kommentarer och glada tillrop som jag har fått under resans gång.

Jag låter hemsidan ligga kvar som en ren minnessajt. I alla fall tillsvidare.

Thor-Björn Bergman

Från sensommarens cykeltur till Hovs Hallar.
Min filur som snart fyller åtta år.
Vi i Kidox.

Kommenteringen är stängd.