Drömmen blev verklighet

Under snart ett år har jag funderat och grubblat över vilken infallsvinkel jag ska ha i filmen om tennisprojektet Peak24. För ett par dagar sedan hände något och plötsligt blev det glasklart.

Filmen ska ta avstamp i Uppsala i början av 70-talet då jag äntligen hade lyckats göra mig fri från år av vuxnas lögner och svek. Jag gav mig fan på att klara mig själv och visa alla tvivlare att jag kunde nå framgång, trots att jag hela tiden fick höra hur dålig jag var och hur omöjligt allt var. Strax därefter började tre stora drömmar gro inom mig. Först skulle jag bli en framgångsrik affärsman och köra lyxiga bilar och ha massa pengar, sedan skulle jag jobba som tennistränare under några år, helst på elitnivå, och slutligen skulle jag bli en duktig trumpetsolist.

Den här filmen kommer att handla om en av dessa drömmar. Trots bristande kompetens och minimal erfarenhet lyckades jag försörja mig som tennistränare och coach under tio år och under tiden skapa ett unikt projekt som hela Tennissverige pratade om. Drömmen blev verklighet.

Mer information om filmen finns här.

Här kan du se en 12 minuter ”teaser” med glimtar från filmen:

Medverkande: Dan Stenqvist, Thor-Björn Bergman, Peter Rejmer, Rikhard Holmström och Anders Henricsson.

Lämna en kommentar